Historie

Nop Hosting & IT Services is ontstaan uit de behoefte van onze klanten om een hosting omgeving te hebben die betrouwbaar is, en voordelig.
Dit heeft Nop Hosting voor het eerste gerealiseerd op 06 06 2006. Het is toen begonnen met een reseller pakket met daarop 10 domeinen. Al snel bleek dit niet genoeg en was het noodzakelijk om meerdere reseller pakketten af te nemen.
Medio 2010 is Nop Hosting begonnen met het plaatsen van eigen servers waarvan een aantal gevirtualiseerd zijn.

Inmiddels draaien honderden klanten op onze servers waaronder veel trouwe klanten die al jaren door Nop Hosting hun diensten laten verzorgen.

En dat naar volle tevredenheid!

Nop Hosting gebruikt korte communicatie kanalen. Bij ons kunt u bellen voor een vraag of het registreren van een domeinnaam. Ook voor het (tijdelijk) uitbreiden van een server of het inrichten van een test server kunt u telefonisch aanvragen.

In 2014 hebben wij onze markt verbreed met IT Services. Hierbij zetten we onze kennis van netwerk en IT ook in bij klanten. Inmiddels maken meerdere klanten gebruik van ons monitoring systeem en hebben ze het IT beheer bij ons onder gebracht. Naast het beheren van de IT omgeving brengen wij ook onafhankelijk advies uit wat ten goede komt van de klant. Om deze activiteiten ook in onze naam terug te laten komen is besloten om de naam Nop Hosting uit te breiden en verder te gaan onder de naam Nop Hosting & IT Services